Meteen naar de inhoud

Hallo

Hallo! Fijn jou te leren kennen!

Als je als ouder of kind bij mij komt, dan wil je natuurlijk weten wie er op jou wacht. En dat ben ik…

Ergotherapeut

In 2013 studeerde ik af als ergotherapeut. Mijn specialisaties en fascinaties? Kinderen met leerproblemen, hoogbegaafdheid én… hun ouders! Die worden namelijk vaak vergeten in het hele proces. Terwijl het net de ouders zijn die specialist zijn van hun eigen kind. Niemand heeft meer kennis dan ouders, niemand heeft meer ervaring met wat wel of niet werkt. Niemand heeft meer advies nodig dan ouders die met hun handen in het haar zitten. Ik ben er dus niet alleen voor kinderen maar ook voor diegenen die dag in dag uit het beste willen voor dat kind.

Naast mijn studies ergotherapie volgde ik ook een basis- en gevorderden opleiding tot draagconsulent en rond ik in 2024 het postgraduaat in de methodische (be)handelingsconcepten bij leer- en ontwikkelingsproblemen af. Dit zorgt ervoor dat ik me kan focussen op mijn favoriete doelgroep: de jongste kinderen.

Mama en partner

Het allerbelangrijkste in het leven, dat zijn de mensen kort bij jou. Voor mij is dat niet anders. Ik ben mama van twee fantastische kinderen. Mare is 6 jaar en heeft een diagnose hoogbegaafdheid. Zij toont me waarom mijn werk zo belangrijk is voor kinderen én ouders. Seppe is 3 jaar en onze gekke spring-in-‘t-veld. Hij houdt iedereen met de voetjes op de grond.

Mijn man, Ewout, is zelfstandige in de IT-sector en dus ook mijn rechterhand wanneer ik weer eens hard vloek naar mijn laptop.

En verder…

Verder ben ik nog heel veel dingen. Vegan, nieuwsgierig aagje, eeuwige student, snel-snel-poetser, open-minded, introvert en als je het aan mijn man vraagt ook een tikkeltje eigenwijs.

Contact

Ik onderbreek geen therapie of coaching voor telefoontjes. Je kan dus best per e-mail contact opnemen.

Iris Caethoven
Oudestraat 22
3560 Lummen
0494/23.73.32
amamare.coach@gmail.com